dilluns, 7 de febrer del 2011

Tot Un Poble 7-2-11

La informació local, com sempre, és la protagonista. Parlem, en primer lloc, del barri de Navas. Donat que s'estan portant a terme, tot un seguit de mesures, per part de l'Associació de Veïns d'aquest barri, per recuperar la plaça de la Guineu, tapiada des del 2008. Un barri, el de Navas, que aquest cap de setmana, ha fet un acte solidari, per recaptar diners, adreçat a un projecte a Guinea Konakry. També hem parlat de la campanya de primàries que l'alcalde Hereu ha començat i que va tenir el seu punt d'inici al barri de la Sagrera. En concret, dins l'espai de la Nau Ivanow.
La primera entrevista de la setmana l'hem realitzat a Pablo Herrera, responsable de la 8a edició del Festival Barcelona Visualsound, al Centre Garcilaso, del barri de la Sagrera, qui ens ha parlat de com estan portant a terme, els actes que començaran, precisament, demà.
L'altra entrevista ha estat a un dels membres de l'Associació de Veïns de Navas, el senyor Albert Mercadal, que ens ha parlat de com s'està fent per recuperar la plaça de la Guineu al barri de Navas.
Com cada dilluns, també hem comptat amb la informació esportiva als nostres barris, que ens ha acostat el nostre company d'esports, Pol Gustems. En un moment en que el Sant Andreu no passa pels seus millors moments i una setmana en que es farà la 25a Copa del Rei de waterpolo, amb el Club Natació Sant Andreu com a amfitrió.
A continuació, encara tenim temps per donar un cop d'ull a alguns dels actes i activitats de la nostra habitual agenda, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada