dilluns, 14 de febrer del 2011

Tot Un Poble 14-2-11

Avui comença el procés de preinscripció per al segon cicle d'educació infantil (de 3 a 6 anys), educació primària i secundària obligatoria per a l'escola pública i concertada als nostres barris. En un moment en que s'estrenarà una nova escola com la que hi haurà al recinte de la Fabra i Coats. També, en un moment, en que ja s'ha obert el procés per sol.licitar ajuts als escolars que vulguin gaudir de la setmana de vacances d'hivern.
Parlem amb la tècnica d'educació del districte, Pilar Lleonard.
Al Tot un poble d'avui, també informem de la continuació del Festival Barcelona Visualsound que ha convertit el Centre Garcilaso en un nou espai d'exhibició. Una altra informació ens porta al barri de Baró de Viver, ja que divendres, va ser inaugurat el mural que vol resumir la història d'aquest barri.
D'altres informacions ens acosten a la XXV Copa del Rei de Waterpolo, jugat aquest cap de setmana a les piscines del Club Natació Sant Andreu, per saber com s'organitza un campionat d'aquestes característiques. Parlem amb el cap de premsa del Club Natació Sant Andreu, entitat organitzadora, en Borja de Maria.
Com cada dilluns, abordem l'actualitat esportiva dels nostres barris i parlem amb el nostre company del departament d'esports, en Pol Gustems.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada