dilluns, 28 de febrer del 2011

Tot Un Poble 28-2-11

Ahir es va inaugurar el Centre Cultural Federica Montseny, que acollirà en un futur l'espai d'informació del Museu d'Història de Barcelona-Casa de l'Aigua, dedicat a explicar l'abastament d'aigües de la ciutat. Amb aquest nou equipament, els veïns i veïnes de la Trinitat Vella guanyarem un nou espai cultural, social i educatiu. Per parlar-ne, hem tingut avui al nostre programa al senyor Joan Roca, director del museu, que ens ha fet cinc cèntims de com anirà aquest nou centre.
També ahir es va posar punt final a la setmana de formació i espectacle escènic "7 de Teatre" que organitza, com cada any, l'entitat de la Trinitat Vella, La Jarra Azul. Per parlar-ne, hem tingut al nostre programa, a Marina Guard, que pertany a aquesta entitat escènica.
Cal dir, també, que demà es posaran en marxa les obres de l'Escola Superior d'Estudis Musicals-Taller de Músics al Centre Cultural Can Fabra i que la nova escola bressol de la Fabra i Coats rebrà el nom de La Filadora, un nom que ha estat escullit pels mateixos veïns del barri.
Com cada dilluns, també, hem tingut al nostre company d'esports, en Pol Gustems, que ens ha parlat de la jornada esportiva d'aquest cap de setmana, pel que fa als equips dels nostres barris.
Hem acabat, fent un repàs als actes i activitats d'agenda per als propers dies.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada