dimarts, 22 de febrer del 2011

Tot Un Poble 22-2-11

L'Ajuntament atorga les beques per a les vacances d'hivern a 63 famílies de Sant Andreu, beneficiades, de les 101 sol.licituds realitzades als nostres barris. Només 5 sol.licituds han estat denegades a Sant Andreu. Per tant, 96 han estat aprovades. Els motius de la denegació de sol.licituds han estat per activitats no subvencionables, com ara, les que tenien lloc fora de la ciutat, les que no han justificat documentalment els ingressos familiars, o bé que superaven els ingressos previstos a les bases de la convocatòria. Ens ho ha explicat la responsable de Benestar i Cohesió Territorial del districte de Sant Andreu, la senyora Eugènia Fernández.
Hem de remarcar, també, al programa d'avui, el desmuntatge de la passarel.la de vianants de la Meridiana que connectava, fins ara, els barris de la Trinitat Vella i la Trinitat Nova. Aquest desmuntatge es realitzarà de nit, per evitar problemes al trànsit.
Un altre tema a destacar, a dia d'avui, ha estat la Setmana de formació i espectacle escènic que, amb el nom de 7 de Teatre, es realitza al Centre Cívic del Bon Pastor. Ens ho ha explicat la senyora Marina Guard que pertany a l'entitat La Jarra Azul i és organitzadora d'aquesta activitat.
D'altra banda, hem volgut fer un balanç de com ha anat el Festival Barcelona Visualsound que es va desenvolupar la setmana passada a diferents centres de la ciutat i, en concret, també al Centre Garcilaso. Ho hem fet, parlant amb en Toni Ribas que pertany a l'àrea de Joventut de l'Ajuntament i ha estat un dels organitzadors d'aquesta 8a edició d'aquesta mostra audiovisual, en la que s'han presentat més de 287 obres i que ja mira cap endavant, amb el desig d'arribar a la 9 edició de l'any que ve.
Finalment, com sempre, fem un recull de les principals activitats i actes, a realitzar als diferents barris de Sant Andreu, avui i durant els propers dies.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada