divendres, 4 de febrer del 2011

Tot Un Poble 4-2-11

I arribem a divendres, últim dia de la setmana per al nostre programa. Entre d'altres temes, us hem parlat de l'arrencament de les eleccions primàries del PSC a la ciutat de Barcelona, que determinaran el o la candidat/a d'aquest partit de cara a les eleccions municipals del mes de maig. En un moment, en que tots els partits polítics s'estan preparant per determinar els seus candidats a les eleccions per la ciutat. Avui, Hereu farà un acte a la Nau Ivanow, on donarà a conèixer la seva candidatura. D'altra banda, el Centre Garcilaso oferirà, aquest dissabte, una jornada organitzada per la ONG Àfrica sense fronteres, amb la intenció de donar a conèixer com és aquest continent a la gent dels nostres barris. Per això, parlem amb una de les responsables d'aquesta entitat, Cristina Sensarric, que ens explica algunes de les curiositats que podrem trobar demà en aquest acte que durarà tot el matí. Un altra activitat important serà la ballada de sardanes que el Foment Sardanista Andreuenc, prepara de cara a diumenge. El FOment Sardanista Andreuenc és una de les entitats que participa i fa programa en aquesta emissora.
I si abans erem a l'Àfrica, ara, marxem a Mèxic, per saber com viuen els catalans allà. Ho fem de la mà de la nostra companya, Ana Presas, que ens ha preparat un reportatge molt especial.
En acabat, us oferim la nostra particular agenda, per saber quins són els actes i activitats per aquest cap de setmana, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada