dimarts, 15 de febrer del 2011

Tot Un Poble 15-2-11

Avui ens arriba la notícia que demà el ministre José Blanco, titular de foment, visitarà la Sagrera per commemorar el tercer aniversari de l'arribada de l'AVE a la ciutat. Això, coincideix demà amb la posada en marxa de l'estació de Rodalies i combois a la Sagrera. A més, ahir va començar el procés de preinscripció escolar que s'allargarà fins al 25 de febrer, en parlem amb el president de l'Associació de Veïns de Sant Andreu Sud, en Carles Mercader, que ens explica les expectatives que hi ha respecte l'escolarització en aquest barri.
També cal remarcar que avui es celebrarà el Consell de Barri de Baró de Viver. On els veïns hi podran dir la seva sobre els temes que més els preocupa del seu barri.
Avui ens ha arribat la informació de la incorporació de 31 nous autobusos de gas natural per contaminar menys. I una altra notícia, ens ha portat, avui, a parlar de la detenció d'un veí després de cometre dos robatoris amb violència al voltant de l'Hipercor de Meridiana. Aquestes i d'altres informacions les podreu escoltar en aquest programa.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada