dimecres, 16 de febrer del 2011

Tot Un Poble 16-2-11

Avui el Ministre de l'Interior, José Blanco, visita els nostres barris per inaugurar l'estació de la Sagrera-Meridiana, la nova parada de Rodalies i combois regionals es va començar a construir en la seva última fase el 2009 i ara es fa la inauguració. A més, ara fa tres anys que l'AVE va arribar a la ciutat, fet remarcable i d'importància per als nostres barris.
Hem de destacar també que els pares o tutors han triat com a factor clau, a l'hora de fer la preinscripció escolar, a la proximitat. En aquest sentit, l'escola Congrés-Indians es situa com un exemple d'educació activa a Sant Andreu.
Una altra informació a tenir en compte és l'obertura del procés per sol.licitar ajuts per la setmana de vacances d'hivern.
Avui som dimecres i com cada dimecres arriba el torn de la tertúlia. Com cada setmana, tractem diferents temes. Avui hem començat parlant de la llei Sinde, de la que tant se'n ha parlat aquests dies. També hem parlat del trànsit i de les entitats públiques del transport. Els nostres contertulians, com sempre, Gauden Sastre, Joan Francesc Albarracín i Cristina Sweeney que han aportat les seves opinions al programa.
A continuació, encara ens han quedat alguns minuts per fer un repàs als actes i activitats inclosos a la nostra agenda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada