divendres, 18 de febrer del 2011

Tot Un Poble 18-2-11

Aquest vespre hi haurà una jornada participativa al barri de Navas per presentar el Pla Comunitari d'aquest barri i dinamitzar Navas. Un acte en el que hi ha prevista la participació de la regidora Gemma Mumbrú.
A més, avui acaba el Festival Barcelona Visualsound que ha arribat a la seva vuitena edició i que s'ha realitzat, aquests dies, al Centre Garcilaso. Un Centre Garcilaso que té un laboratori de producció audiovisual, amb el nom de Cinecittà, i que, ara, inicia un nou projecte audiovisual, per a joves d'entre 14 i 18 anys.
També hem fet un repàs de les principals notícies de la setmana, les quals ens han portat a parlar de les preinscripicions a les escoles i de la situació escolar als nostres barris.
Una setmana en que també hem parlat de l'estació de rodalies que s'estrenarà aquest diumenge, amb el nom de La Sagrera-Meridiana.
I atenció, perquè aquest dissabte, es votarà el nom de la nova escola bressol de la Fabra i Coats.
Avui, també hem parlat del barri del Congrés-Indians, amb el responsable de les entitats d'aquest barri, en Vicenç Sarmiento que ens ha parlat, entre d'altres, de la nova escola Congrés-Indians i del Canòdrom de la Meridiana.
Avui és divendres i, com cada divendres, parlem dels esports locals amb el nostre company d'esports, en Frederic Muniente. Aquest cap de setmana, el Sant Andreu s'enfronta amb el Benidorm, en terres valencianes.
I un divendres, el què no podia faltar, és la nostra habitual agenda d'actes i activitats per a poder realitzar aquest cap de setmana.
El Tot Un Poble d'avui ha estat realitzat per Ana Presas, Mireia Gutiérrez, Xavi Àlvarez a la part tècnica i en Jordi Garcia, com a director d'informatius de la casa.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada