dijous, 3 de febrer del 2011

Tot Un Poble 3-2-11

Nou programa de Tot Un Poble. Avui encapçalat pel pla de transformació que s'està vivint, aquests dies, de la presó de la Trinitat, ens acostem al barri de Vallbona per saber com s'està portant a terme la seva transformació en barri "ecològic" i les primeres dades, arribades a la nostra redacció, sobre la 25a Copa del Rei de Waterpolo que es prepara per la setmana que ve, a les piscines del Club Natació Sant Andreu.
Pel que fa les entrevistes, avui hem fet un canvi d'ordre i la referida a caire social, ha estat la primera. Avui, hem parlat amb l'Oficina de Relacions amb la comunitat de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Andreu, en Jordi Ruiz, que ens ha parlat de la campanya que estan duent a terme, respecte la seguretat a internet i més de cara als joves i nens que entren a pàgines d'internet, gens segures.
A continuació, hem anat fins a la biblioteca de Canyelles, per parlar amb la seva responsable, la Dolors Bravo, que ens ha explicat com funciona avui dia una biblioteca de barri.
I hem posat punt final al programa, com sempre, amb la nostra habitual agenda d'activitats i actes, per gaudir als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada