divendres, 11 de febrer del 2011

Tot Un Poble 11-2-11

Som a divendres i per aquesta tarda es prepara una gran festa al barri de Baró de Viver, per donar a conèixer la seva història, a través d'un gran mural que serà inaugurat per l'Associació de Veïns de Baró de Viver i les principals autoritats del districte: Joaquim Mestre, president, i la regidora, Gemma Mumbrú. En parlem amb un dels representants de l'Associació de Veïns d'aquest barri, en Miguel Cubillas. En Miguel Cubillas ens explica, a més, que aquest mural, format per 11 plafons s'ha realitzat sobre les pantalles acústiques que s'han posat al Passeig de Santa Coloma.
Un cap de setmana en que es disputarà la XXV Copa del Rei de waterpolo, a les piscines del Club Natació Sant Andreu. És per això, que hem parlat amb el president d'aquesta entitat, el senyor Antonio Valls que ens ha explicat com anirà aquest trofeig.
A més, aquest diumenge al matí, es realitzaran dues activitats dins el programa "Viu la Trini" que pretén reivindicar un espai de convivència col.lectiva a la Trinitat Vella.
Com cada divendres, comptem amb l'espai adreçat a donar a conèixer l'actualitat esportiva als nostres barris. Avui hem tingut al nostre company d'esports, en Frederic Muniente. Waterpolo, bàsquet, futbol són les tres principals disciplines de les quals hem pogut parlar.
Per acabar i com cada divendres, fem un repàs als actes d'agenda i activitats per aquest cap de setmana.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada