dijous, 10 de febrer del 2011

Tot Un Poble 10-2-11

Avui és dijous i com cada dijous, la Coordinadora contra les drogues organitza una manifestació al barri de la Trinitat Vella, per aturar la drogaddicció al nostre barri. A més, informem que hi ha prevista una gran manifestació amb batucada, flashmob i xocolatada, per aquest diumenge. Informem també el nou pas que s'ha donat per a la construcció d'una escola al recinte de la Fabra i Coats. Una altra informació ens ha acostat a la Sagrera, ja que és una de les estacions afectades en la possible aturada en la construcció de les línies L9/L10. I hem de dir que demà l'alcalde Hereu i la regidora, Gemma Mumbrú, inauguraran el Mural de la Memòria del barri de Baró de Viver.
En l'apartat de les entrevistes, hem parlat amb el vicepresident de l'Associació de Veïns de la Sagrera, l'Oleguer Méndez, que arran de la celebració ahir del consell de barri de la Sagrera, ens ha parlat de l'evolució d'aquest barri.
Avui també hem comptat amb la col.laboració del CAP Via Barcino, amb les estudiants d'infermeria Jessica Soler i Sara Dinarès, que ens han parlat de la drogaddicció i les seves conseqüències en l'adolescència.
Acabem, com sempre, amb la nostra habitual agenda d'actes i activitats per al dia d'avui i els propers dies, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada