dilluns, 21 de febrer del 2011

Tot Un Poble 21-2-11

Avui ha entrat en servei la nova estació de la Sagrera-Meridiana, després de la inauguració d'ahir, per part de l'alcalde Hereu. Una estació que ha despertat l'interès dels veïns de la zona. Per l'alcalde, aquesta estació de la Sagrera-Meridiana, representa un nou impuls per l'economia de la ciutat.
Una altra informació, ens acosta als talls de cirulació de la Meridiana, degut a les obres del carril bus VAO.
Avui, també us hem parlat de la plaça de les Havaneres que serà recuperada de cara aquest mateix any 2011.
Un altre tema a destacar és la celebració del 75è aniversari de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra, que, a més, cerca nom per a la seva mascota, una recerca a mans dels nostres oients.
Per últim, comentar-vos el funcionament del nou punt verd del barri de Sant Andreu Nord-Tramuntana.
En el programa d'avui hi han participat: el gerent comercial de Rodalies Renfe, el senyor Jesús Pozo que ens ha parlat de l'entrada en funcionament de la nova estació La Sagrera-Meridiana. I també, envers aquest tema, ens ha parlat el senyor José Barbero, president de l'Associació de Veïns de la Sagrera.
Com cada dilluns, hem tingut els comentaris del nostre company d'esports, en Pol Gustems que ens ha parlat de com ha anat el cap de setmana esportiu per als equips dels nostres barris.
I hem acabat el programa d'avui, coneixent quins són els actes i activitats que es poden realitzar, aquests dies, i que hem inclòs en la nostra habitual agenda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada