dijous, 17 de febrer del 2011

Tot Un Poble 17-2-11

Avui parlem de les escoles dels nostres barris, donat que els centres que fan classes en barracons estan preocupats per l'allargament d'aquesta situació. En concret, parlem amb una de les escoles afectades, la de La Maquinista, que haurà d'esperar, perquè el terreny on ha d'anar l'escola es troba encara en litigi.
Informem que Sant Andreu estrenarà diumenge una nova estació de Rodalies que millorarà les connexions. La nova estació que porta el nom de Sagrera-Meridiana permetrà la connexió amb les línies L9/L10 del metro, amb l'aeroport i amb la Zona Franca.
Una altra informació ens porta a parlar del barri de Navas que, demà divendres, al Casal de la Gent Gran, exposarà el seu Pla Comunitari.
Pel que fa les entrevistes, avui hem comptat amb una de les responsables de l'AMPA de La Maquinista, la senyora Rosa Playà, que ens ha explicat la situació per la que està passant l'escola i possibles solucions per deixar enrera els barracons que, ara, formen aquest centre.
Com cada dijous, obrim àrea de servei i l'oficina de relacions amb la comunitat dels Mossos d'Esquadra de Sant Andreu, ens parla de la carta de serveis que han d'oferir els Mossos a la ciutadania. En concret, ens parla el Mosso, Nacho Iglesias.
Una altra notícia ens acosta a la directora de participació ciutadana del districte de Sant Andreu, la senyora Sandra Gutiérrez, que ens parla de les eleccions que es faran aquest dissabte, entre els veïns, per escollir el nom de la nova escola bressol de Sant Andreu, que serà ubicada al recinte de la Fabra i Coats.
En acabar, com sempre, fem un repàs als actes i activitats d'agenda per aquests dies, als nostres barris. No us els podeu perdre!

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada