dijous, 24 de febrer del 2011

Tot Un Poble 24-2-11

Al Tot un Poble d'avui parlem de l'escultura de la Dama d'Elx que ha estat reposada al lloc on va ser inaugurada. D'altra banda, continua el procés per sol.licitar ajuts per la setmana de vacances d'hivern, donat que avui finalitza la inscripció de beneficiaris que volen rebre ajut econòmic i accedir a l'entitat triada.
També dir que, aquesta passada nit, ha acabat el desmuntatge de la passarel.la metàl.lica de la Meridiana.
Els terminis d'inscripció escolar estan arribant a la seva fi. Avui és l'últim dia per a fer la preinscripció pel que fa el segon cicle d'educació infantil, de 3 a 6 anys, educació primària i secundària obligatòria, tant pel que fa l'escola pública com la concertada.
Pel que fa el barri del Congrés-Indians, avui hi haurà consell de barri. Un consell de barri en el que hi podran participar tots aquells veïns i veïnes que tinguin alguna cosa a dir, respecte el seu barri.
Dimarts que ve, comencen les obres de l'Escola Superior d'Estudis Musicals, que es realitzaran al Centre Cultural Can Fabra. Avui n'hem parlat amb la directora d'aquesta escola que pertany al Taller de Músics, la senyora Blanca Gallo.
També hem dedicat un espai a la salut, de la mà de l'Anna Clara, cap de pediatria del CAP Via Barcino, situat al barri de la Trinitat Vella.
Com sempre, acabem programa amb el repàs als principals actes i activitats d'agenda per als propers dies.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada