dijous, 1 de març del 2012

Tot Un Poble 1-3-12

Les obres del carril bus VAO avancen amb l'objectiu que s'acabin el segon semestre d'enguany. Un carril bus VAO que afectarà els cotxes que vulguin entrar per la Meridiana. Per tant, afectarà Sant Andreu i també la Trinitat Vella, donat que la C17 s'integraria a la trama urbana d'aquest barri.
Us ho donàvem a conèixer ahir, les peces petites dificulten la restauració del mosaic de la Sagrera. Tocant a la Sagrera, tenim el barri de Navas. L'Ajuntament ha argumentat la no-construcció de l'escola bressol que esperava aquest barri.I d'altra banda, informar que, com tots sabreu, les reformes del Canòdrom, al barri de Congrés-Indians, continuen aturades.
Avui, dia important, pel que fa als reportatges que us elaborem cada dijous, de la mà de Cristina Paniello. Avui, volem parlar-vos de nosaltres mateixos. No de la ràdio, sinó de la nostra entitat mare: la Fundació Trinijove i una de les activitats a destacar que realitzar aquesta entitat dela Trinitat Vella. Us parlem del Centre d'Art Social Comunitari que es porta a terme a la Casa de les Aigües. Parlem amb la directora d'aquest projecte, amb un dels talleristes i amb un usuari. Creiem important que conegueu aquesta activitat que es du a terme en aquestes instal.lacions.
Tanquem programa, com sempre, amb la nostra habitual agenda d'actes i activitats a realitzar als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada