dimecres, 29 de febrer del 2012

Tot Un Poble 29-2-12

Ahir, l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar va aplegar més de 5.359 signatures per salvar el casc antic. L'entitat andreuenca va ser rebuda pel regidor del Districte, el senyor Raimond Blasi. En parlem amb un dels membres de la plataforma "Salvem el casc antic" i d'una de les entitats emblemàtiques de Sant Andreu, com és Diables, que també es veuen afectats per aquesta mesura. Parlem amb Xavier Serrà.
També us informem que s'han trobat noves restes que amplien el mosaic romà trobat a les vies de la Sagrera.
Ahir va començar la segona fase de la reurbanització del carrer Virgili.
També informar-vos que la nova escola La Maquinista es construirà al mateix lloc on és ara. I en plana cultural, aquesta tarda, es realitzarà una xerrada sobre el món dels Fanzines, a la Biblioteca Ignasi Iglesias-Can Fabra, de la mà del propietari de tots i cadascun dels elements que s'exposen, com és l'antic component de la banda Los Sencillos, en Miqui Puig.
D'altra banda, continua el "7 de Teatre", una activitat que dura tota la setmana, i que va a càrrec de l'entitat de la Trinitat Vella, la Jarra Azul. En parlem amb una de les seves responsables.
També ens acostem a la Nau Ivanow, per saber quines activitats ens tenen preparades per aquest proper mes de març, que demà comença.
Tanquem programa amb la nostra habitual agenda d'actes i activitats, a realitzar als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada