dilluns, 26 de març del 2012

Tot Un Poble 26-3-12

Comencem la setmana parlant de la 2a Audiència pública de les noies i nois, que avui s'ha fet, al Centre Garcilaso i en que hi han participat diverses escoles de Sant Andreu. Una d'aquestes escoles ha estat l'escola Bon Pastor. Barri del qual, avui, en parlem àmpliament, de la mà d'un dels membres de l'Associació de Veïns del Bon Pastor. Comencem parlant de les Cases Barates, en un moment en que, tot sembla indicar, estan aturades. L'Associació de Veïns del Bon Pastor està implicada, també, en aquests moments, en la recollida de signatures perquè es tornin a activar algunes línies d'autobús que, ara, estan aturades. També parlem del Bon Pastor i l'esport, donat que la Fundació Messi s'ha implicat en la millora d'una canxa de futbol d'aquest barri.
Avui, també hem volgut parlar del col.lectiu gai, lesbià, transexual i bisexual i ho hem fet amb el GAG, el grup de Sant Andreu dedicat a extendre la normalització d'aquest conjunt dins la societat andreuenca.
Els dilluns també dediquem un apartat a l'esport, de la mà del nostre company Pol Gustems.
Tanquem programa amb la nostra habitual agenda d'actes i activitats, a realitzar, durant aquests dies, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada