dijous, 22 de març del 2012

Tot Un Poble 22-3-12

Continuem comentant algunes de les principals notícies de la setmana, als nostres barris. Avui, en primer lloc, ens aturem a la Trinitat Vella. Un dels temes que fa temps s'arrossega en aquest barri és la posada en marxa del carril bus-VAO que avança amb l'objectiu que acabi el segon semestre d'enguany. Parlant de circulació i obres, ens aturem al Passeig Maragall, on fins dissabte, continuaran les millores que s'hi estan fent.
Obrim plana cultural, parlem de les Jam-Sessions que es realitzen, cada dijous, al Centre Garcilaso.
I en sentit esportiu, comentar-vos que ahir el Sant Andreu va anar de viatge a Teruel, on va perdre per la mínima. Teruel 2-Sant Andreu 1.
L'entrevista d'avui ha estat a l'Associació de ferroviaires de Sant Andreu, una entitat que ha fet una maqueta de com quedarà l'estació de la Sagrera.
La salut és important i, per aquest motiu, avui hem comptat als nostres estudis amb Conchita Mañané, que pertany a l'equip d'infermeria del nou CAP de la Trinitat Vella. Un CAP que, fa poc, ha estat inaugurat i que s'acosta als veïns, a través d'aquest programa. Avui, parlem de refredats i grips. Tot, per ajudar als nostres oients a sortir endavant.
Tanquem programa amb la nostra habitual agenda d'actes i activitats.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada