divendres, 16 de març del 2012

Tot Un Poble 16-3-12

Ja fa una setmana que a la Trinitat Vella hi ha biblioteca. En parlem en aquest programa. A més a més, demà hi haurà una manifestació als carrers de Sant Andreu, davant la presentació del Pla de protecció del casc antic. També us informem que diumenge acaben les millores del paviment, en sentit ascendent, del Passeig Maragall. La setmana que ve, es posarà en marxa la remodelació d'aquest carrer, en sentit descendent. Afegim que els veïns estan recollint signatures, degut a la retallada del transport públic, en concret, els autobusos. Ens acostem a la Sagrera, perquè els veïns han mostrat el seu malestar, davant el tancament i trasllat de la Biblioteca Garcilaso i informem, de nou, que la Fundació Messi millora una canxa al barri del Bon Pastor.
Pel que fa a les entrevistes, parlem amb Xavier Serrà que ens acosta a la manifestació de demà i els motius, pels quals es realitzarà aquesta manifestació.
Tot seguit, parlem amb els comerciants de la Sagrera, donat que les obres del TGV, dificulten el bon funcionament del comerç local.
I també fem referència a l'esport local, amb Andreu Merino, donat que en una setmana, el Sant Andreu haurà de jugar tres partits.
Tanquem programa amb la nostra habitual agenda del cap de setmana, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada