divendres, 23 de març del 2012

Tot Un Poble 23-3-12

Acabem la setmana amb una informació sorprenent i a tenir en compte, mentre durin els treballs de l'estació de la Sagrera, i és que s'ha descobert una enorme fossa amb 125 homes prehistòrics. Aquesta, juntament amb l'intenció de salvar el casc antic de Sant Andreu i la posada en marxa del museu de la Casa Bloc, constitueixen les principals notícies de la setmana. També cal informar de les millores en els accessos de l'estació d'autobusos de Sant Andreu Arenal i la finalització de les millores del paviment al Passeig Maragall. A continuació, obrim plana cultural per indicar que els veïns de la Sagrera no volen el trasllat de la Biblioteca Garcilaso i us avancem que dilluns, al matí, es farà la 2a Audiència Pública de les noies i nois de la vil.la de Sant Andreu, en que hi participaran diferents escoles dels diferents barris.
Tal i com us informàvem, una de les notícies de la setmana, ha estat la recollida d'al.legacions per salvar el casc antic andreuenc. Avui, parlem amb un dels afectats d'aquest Pla.
També parlem d'esports, amb el nostre company Pol Gustems i us oferim algunes de les activitats a gaudir aquest cap de setmana, sense sortir dels nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada