dimarts, 13 de març del 2012

Tot Un Poble 13-3-12

Continuem parlant de la Biblioteca de la Trinitat Vella-José Barbero donat que, ahir, primer dia d'obertura de portes oficials, va concentrar fins a 766 usuaris. També us parlem de la xifra de vivendes de menys de 150 mil euros que s'ha doblat en poc menys d'un any a la ciutat. Estadístiques en mà, si un vol un pis barat a la ciutat, s'ha d'instal.lar sobretot a Nou Barris, on el 45% de l'oferta està per sota de 150 mil euros. En el cas dels barris de Sant Andreu, representen un 25% del total.
Avui, també us oferim informació sobre les millores del paviment que s'està fent al passeig Maragall. En plana cultural, parlem del mosaic que hi ha a la parròquia de Sant Pacià i de l'inici, avui, de les Jornades de Portes Obertes de l'Escola Superior de Disseny i Art Llotja. En parlem amb el seu director, el senyor Francesc Navarro.
Com cada dimarts, tenim un temps per parlar de seguretat als nostres barris. Avui, ho fem de la mà de la Guàrdia Urbana del nostre districte.
Tanquem programa amb un recull dels actes i activitats que podeu realitzar aquests dies, sense moure's dels nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada