dimecres, 28 de març del 2012

Tot Un Poble 28-3-12

Avui us informem de les previsions de la vaga general i, en concret, les que afectarà als serveis que ofereix la Fundació Trinijove i Ràdio Trinitat Vella. També us informem de l'àrea verda que serà gratuïta per als residents que no hagin tingut multes en un any. Ahir, la ministra Pastor manté que l'estació de la Sagrera no s'aturarà i parlant de la Sagrera, us recordem l'estrena de la catenària que està portant a terme, el servei de Rodalies. I posem punt final, al nostre primer repàs informatiu, comentant que els veïns continuen amb el seu requeriment de transformar el carrer Gran de Sant Andreu en zona de vianants.
El nostre programa d'avui, es centra en la transformació de la nostra societat, després de la integració d'immigrants als nostres barris.
També, parlem de la llosa de Baró de Viver, de la mà de Miguel Cubillas, membre de l'Associació de Veïns d'aquest barri.
Tanquem programa amb l'habitual agenda que, avui, inclou les propostes de demà dijous, degut a que demà no hi haurà programa, per la coincidència amb la vaga general.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada