divendres, 2 de març del 2012

Tot Un Poble 2-3-12

Com cada divendres, us resumim algunes notícies destacades de la setmana, i d'altres que poden tenir un punt d'interès. Com per exemple, la festa que, aquesta tarda, realitzarà l'AMPA de l'Escola La Maquinista i és que després de quatre anys de lluites i reivindicacions, els pares i mares dels alumnes han aconseguit el compromís que el futur d'aquest centre es trobarà als mateixos terrenys, on és ara. Ho hem pogut parlar amb una de les membres de l'AMPA d'aquesta escola, la senyora Rosa Playà.
Una setmana en que, entre d'altres, l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar ha aconseguit recollir més de 5.359 al.legacions per demanar l'ampliació del pla de protecció del nucli històric de la vi.la.
A la Sagrera, s'han trobat noves restes que amplien el mosaic romà, trobat en el treball de les vies de tren que es fa en aquesta vil.la.
Informar també que, demà dissabte, es realitzarà la 6a Calçotada ecològica per l'Harmonia, organitzada per aquest conjunt d'entitats andreuenques, que ja porten 6 anys treballant per un espai lúdic i cultural a Sant Andreu. En parlem amb un dels responsables de l'Harmonia, el senyor Alberto Aquillué, qui ens explica com es desenvoluparà aquesta festa.
Us avancem que dilluns, a les 7 de la tarda, a la seu del Districte, a la plaça d'Orfila núm 1, es farà una sessió informativa per parlar del transport públic als diferents barris de Sant Andreu.
També hem tingut temps per parlar de l'esport local d'aquest cap de setmana, amb el nostre company d'esports, en Pol Gustems.
Tanquem programa amb una àmplia agenda d'activitats i actes a realitzar, als nostres barris, aquest cap de setmana.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada