dimarts, 6 de març del 2012

Tot Un Poble 6-3-12

Comencem el programa dient que les associacions de veïns dels barris de Sant Andreu s'han unit per analitzar les retallades fetes per TMB i TUSGSAL, referent al pas o supressió d'algunes línies d'autobús als diferents barris de Sant Andreu.
També us informem que avui han començat les obres de millora del paviment al Passeig Maragall. D'altra banda, i tal i com us vàrem informar ahir, els veïns volen que el carrer Gran de Sant Andreu sigui zona de vianants. En parlem amb el senyor Santi Serra, membre de l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar, qui ens amplia aquesta informació.
En l'apartat esportiu, el Sant Andreu està organitzant autocars a Reus per només 10 euros. I parlant del Sant Andreu, hem de destacar que avui, a la tarda, es farà, a Can Fabra, la presentació d'una fotografia de l'Escocès FC, el primer club de la història de Sant Andreu, la imatge del qual ha resultat ser la més antiga localitzada de cap club de l'Estat, que data del 1900.
Si abans us parlàvem de les retallades de l'autobús, la Manoli de l'administració de loteries de la Trinitat Vella, ens ha acostat aquesta informació que afecta, no només al nostre barri, sinó també al Bon Pastor, la Sagrera i Sant Andreu.
A continuació, a l'àrea de servei, parlem amb l'oficina d'atenció a la comunitat dels Mossos d'Esquadra de Sant Andreu, en Nacho Iglesias, sobre el tema de les amenaces, coaccions i baralles, ja que sembla ser que aquestes s'han incrementat, degut a la crisi econòmica, en la que ens ha tocat viure.
Tanquem programa, com sempre, amb la nostra habitual agenda d'actes i activitats a realitzar, en els propers dies, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada