dimecres, 21 de març del 2012

Tot Un Poble 21-3-12

Ahir va ser un dia important per Sant Andreu i és que es van arribar a recullir fins a 100 mil al.legacions per salvar el casc antic. Al.legacions que van ser entregades al Districte, per tal de reformar o evitar el Pla que s'està portant a terme. Avui, també us parlem del carril Bus VAO que aviat es posarà en marxa a la Trinitat Vella. En concret, a l'entrada per la Meridiana. I si parlem de circulació, no ens podem oblidar de l'autobús, donat que hi ha veïns que protesten per l'eliminació i reforma de dues línies d'autobús.
Parlem de les escoles públiques i és que, ahir, la comissió de cultura, coneixement i innovació de l'Ajuntament, va acordar elaborar un calendari per marcar l'eliminació de barracons, com els que hi ha a les escoles de Can Fabra, Congrés-Indians o La Maquinista.
A l'apartat de les entrevistes, avui parlem amb l'agent d'acollida del Districte de Sant Andreu, la senyora Emma Ollivant que ens parla dels tràmits per renovar la targeta de residència per als nouvinguts.
Avui, també us oferim un espai d'història dels nostres barris, amb en Pau Vinyes, historiador i coneixedor del nostre poble.
Avui jugarà el Sant Andreu que ha viatjat a terres aragoneses, en partit de Lliga, per enfrontar-se al Teruel. Partit que serà retransmès, en directe, aquest vespre, de la mà del nostre company d'esports, Andreu Merino. Ens ho explica en Pol Gustems.
Tanquem programa amb alguns apunts d'agenda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada