dimecres, 14 de març del 2012

Tot Un Poble 14-3-12

Continuem parlant de la nova biblioteca de la Trinitat Vella-Josep Barbero. En aquest sentit, hem de dir que aquesta biblioteca està especialitzada en moviments socials. Moviments socials com l'Associació de Veïns i Veïnes de la Trinitat Vella que, demà, sortiran al carrer per concentrar-se i mostrar el seu rebuig a les drogues, que encara són presents en aquest barri. Un barri que té una mitjana de 58 sobre 100, respecte a la ciutat.
Avui, també parlem dels veïns de Navas que decidiran, mitjançant procés consultiu, el futur de la reurbanització de la plaça de la Mainada.
Un apunt cultural ens acosta a la Sant Andreu Jazz Band que demà realitzaran una actuació al Sant Andreu Teatre.
Pel què fa les entrevistes, avui, comencem parlant del Centre del Pont del Dragó que celebra el seu 25è aniversari. I ho fem, amb el seu director, el senyor Jordi Escollín.
També hem pogut parlar amb el Sant Andreu Teatre que ens ofereix les seves activitats per aquest mes de març.
I acabem parlant amb el president d'Associació de Veïns del barri de Navas, el senyor Antonio Jérez, que ens acosta l'actualitat d'aquest barri i toquem un dels temes que hem ofert abans en titulars, com és la reurbanització de la plaça de la Mainada.
Tanquem programa amb la nostra habitual agenda d'actes i activitats per als propers dies, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada