dijous, 31 de març del 2011

Tot Un Poble 31-3-11

Comencem, aquest últim programa del mes de març, parlant de la Festa de la Filosofia que comença, precisament, demà, amb tot un seguit d'activitats als diferents centres cívics dels nostres barris.
Cal dir també que l'autopista superposada bus-VAO alleujarà la saturada C-58 el proper 2012. En un moment en que s'estan realitzant restriccions de trànsit en aquest carril VAO que durarà prop de tres mesos.
D'altra banda, la companyia elèctrica Endesa ha doblat l'abastament d'energia per a la ciutat.
També cal dir que la Nau Ivanow inicia, a partir d'aquesta nit, un cicle de sopars col.loqui amb els candidats a l'alcaldia a la ciutat de Barcelona.
Pel que fa a espectacles, avui n'hem de citar dos: en primer lloc, dir que demà Reugenio presentarà el nou "Hablamos" i en segon lloc, citar que la Coral de la Trinitat Vella realitzarà, aquest diumenge, la celebració del seu 25è aniversari.
En l'apartat d'entrevistes, avui hem parlat amb el cap de premsa del Futbol Sala Arrels, el senyor Toni Castro, que celebra els 25 anys del seu Trofeig i ens ha comentat els actes que hi ha preparats per aquest aniversari.
Dins l'àrea de servei que us oferim cada dijous, avui ha estat el torn de la salut. Una secció que ens aporta, cada quinze dies, el CAP Via Barcino, que, en aquesta ocasió, ens ha parlat de les malalties cel.líaques, símptomes, origen i com tractar-les. Les estudiants de 3r d'infermeria: Isabel Viñuales i Maria Vilar, ens han acostat a aquest tipus de malalties.
Com sempre, hem posat punt final al programa amb la nostra habitual agenda d'actes i activitats a realitzar als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada