dimecres, 2 de març del 2011

Tot Un Poble 2-3-11

L'escola La Maquinista exigeix ubicació definitiva. Els responsables de l'escola La Maquinista es va concentrar, juntament amb un nodrit grup de pares, davant la seu del districte, per exigir solucions respecte l'actual situació en que es troba l'escola formada, ara mateix, per barracons. La regidora, Gemma Mumbrú, va rebre els manifestants, abans del ple realitzat ahir, per informar de com es troba el tema. Avui hem parlat amb una de les membres de l'AMPA d'aquesta escola, la senyora Rosa Playà.
Tal i com us vàrem informar, ahir, ja han començat les obres de la nova escola del Taller de Músics que s'ubicarà a les golfes de Can Fabra. La nostra companya, Mireia Gutiérrez, hi va ser en directe i avui ens explica com va anar aquest acte.
Entre d'altres informacions, avui, també us hem volgut acostar les festes que s'estan vivint aquests dies, les festes del Carnestoltes, i si ahir parlàvem del Carnaval de la Trinitat Vella, avui hem volgut parlar del que es realitzarà, aquest dissabte, a la Sagrera. Ho hem fet amb un dels responsables de la comissió de festes de la Sagrera, el senyor Agustí Camps.
Per acabar, com cada dia, hem volgut fer un repàs als actes d'agenda per avui i per als propers dies. Avui, us hem pogut facilitar, en tota la seva plenitud, tots i cadascun dels actes de Carnestoltes que es realitzaran als diferents barris de Sant Andreu.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada