dijous, 24 de març del 2011

Tot Un Poble 24-3-11

Comencem el nostre repàs de notícies fent esment de la forta devallada de places escolars a la zona de Sant Andreu i sense deixar la temàtica escolar, parlem de les jornades de portes obertes que es faran, a partir de dilluns, quant a les escoles bressol municipals de Sant Andreu.
Al barri del Bon Pastor, els veïns estan molestos, en aquest cas, pel retard en l'obertura de la residència per a gent gran d'aquest barri. D'altra banda, els veïns de Navas han aconseguit salvar la plaça de la Guineu, als jutjats.
També hem volgut fer referència a l'autopista superposada bus-VAO que alleujarà la ja saturada C-58, de cara al 2012. I parlant d'autobusos, cal dir que, aviat, es posaran en marxa noves línies que substituiran d'altres, de ja existents.
Un dimecres en que hem tingut com a convidats als usuaris del Centre d'Art Social de la Fundació Trinijove, que aviat posaran en marxa un ràdio taller, a través de la qual faran les seves pràctiques.
Avui, també hem tingut al doctor Joan Llovanteny que ens ha parlat d'una de les malalties que es pretén erradicar a tot Catalunya,en els darrers temps, com és el tabac.
Posem punt final al programa, amb l'habitual agenda d'actes i activitats a realitzar en els nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada