dilluns, 21 de març del 2011

Tot Un Poble 21-3-11

Un dilluns més tornem a posar en marxa el Tot un poble, per conèixer què passa als diferents barris de Sant Andreu. De tota manera, avui, hem anat més enllà, perquè ahir els veïns de la Trinitat Vella van fer passar un mal tràngol a l'alcalde Hereu, al Parc de la Ciutadella. Els veïns van aprofitar la presència de l'alcalde, en aquest indret de la ciutat, per fer arribar les seves queixes, arran de la històrica problemàtica del tràfic i consum de drogues a la Trinitat Vella. Quelcom del qual se'n parlarà, segurament, avui, al Centre Cívic, on es realitzarà un nou Consell de barri de la Trinitat Vella. Serà, aquesta tarda, a partir de les 7 del vespre.
En el programa d'avui també hem parlat de l'antiga fàbrica de la Fabra i Coats, donat que, aquest cap de setmana, hi hagut jornada de portes obertes, on els veïns han pogut veure el seu antic funcionament. Abans que es converteixi en la nova seu de moltes de les entitats de Sant Andreu. un cap de setmana que, també, s'ha aprofitat per inaugurar les places del Comerç i d'Orfila. N'hem parlat amb el president de l'Associació d'Amics de la Fabra i Coats, el senyor Pere Fernández.
També hem pogut parlar amb una de les responsables de l'AMPA de l'escola La Maquinista, la senyora Imma Rueda, després que divendres es fes una reunió, per part de la regidora Gemma Mumbrú, per parlar del futur d'aquesta escola. La responsable de l'AMPA de La Maquinista no ens ha ofert una visió gaire esperançadora per aquesta escola.
I els dilluns, li toca el torn als esports, després d'un cap de setmana molt actiu, en que totes les disciplines han tingut el seu lloc. El nostre company d'esports, Pol Gustems, ens ha ofert aquesta informació.
Per últim, hem comentat l'agenda d'actes i activitats per avui i per als propers dies, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada