dilluns, 14 de març del 2011

Tot Un Poble 14-3-11

Després de tota una setmana blanca de festa, tornem a posar en marxa el Tot Un Poble per repassar l'actualitat informativa als nostres barris. Avui, hem començat parlant d'un acte que es va esdevenir ahir, amb la presència de l'alcalde Hereu, com a protagonista principal i és que ha tornat a omplir-se d'aigua el llac del Parc de la Pegaso, al barri de la Sagrera. Avui, també es comptarà amb la presència de l'alcalde, en aquest cas, al centre de Sant Andreu, i és que juntament amb l'Institut de Cultura, l'alcalde farà un balanç de les activitats culturals que hi ha hagut en aquesta legislatura. Serà dins el recinte de la Fabra i Coats.
També hem volgut destacar l'obertura del primer hotel a la zona de la Sagrera, molt proper a la futura estació de l'AVE.
D'altres informacions ens han portat a parlar dels veïns de Sant Andreu que reclamen més detalls de les obres del Centre Sanitari i per últim, parlem del Sant Andreu Teatre(saT!)que vol aclarir la situació en que es troba el DansaT!
Tanmateix, al programa d'avui, hem parlat del barri de la Sagrera, amb el president de l'Associació de Veïns de la Sagrera, el senyor José Barbero.
Hem conegut una mica més la història de Sant Andreu, de la mà de l'historiador Pau Vinyes.
Ens hem acostat a l'actualitat esportiva als barris de Sant Andreu, amb el nostre company d'esports, en Pol Gustems.
I per acabar, hem fet un repàs a l'agenda cultural, per aquests dies, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada