divendres, 25 de març del 2011

Tot Un Poble 25-3-11

Dins el barri de la Trinitat Vella, avui, s'estrena la nova plaça de la Primavera. A més, tal i com us vam informar ahir Sant Andreu ha registrat una davallada de demanda de places escolars.
Avui, hem anunciat les diferents escoles bressol municipals dels diferents barris de Sant Andreu, que oferiran les seves jornades de portes obertes, a partir de dilluns.
Us comentem que els veïns de Sant Andreu reclamen més detalls de les obres del Centre Sanitari que s'ubicarà en aquest barri.
També volem destacar que s'està posant en marxa un museu que explicarà la història del subministrament d'aigua a la ciutat.
Acabem el nostre repàs a les principals informacions del dia, parlant del punt final a l'exposició NYC-BCN-SGR, que avui acaba al Centre Cívic de la Sagrera- La Barraca.
Avui, hem comptat amb la participació, al nostre programa, del president de l'Associació de Veïns de la Trinitat Vella, el senyor Lluís Quero.
Com cada divendres, hi ha participat el nostre company d'esports, en Frederic Muniente, que ens ha informat de l'actualitat esportiva als nostres barris.
I hem acabat el nostre programa, amb un repàs a l'agenda d'actes i activitats per gaudir aquests dies de cap de setmana.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada