divendres, 1 d’abril del 2011

Tot Un Poble 1-4-11

Comencem mes d'abril i tornem a indicar que la Coral de la Trinitat Vella celebra, aquest diumenge, el seu 25è aniversari.
D'altres informacions ens porten a parlar de l'inici de la Festa de la Filosofia, als barris de Sant Andreu i el començament d'un nou museu que explicarà la història del subministrament d'aigua. Aquest nou museu serà ubicat al barri de la Trinitat Vella. En concret, a la Casa del Guarda, del parc de les Aigües.
Us informàvem, ahir, de les noves restriccions de trànsit per la construcció del carril VAO a la Trinitat Vella, que durarà prop de tres mesos.
També cal dir que, a partir d'avui, els bitllets del transport públic costen un 5% menys, després de l'acord entre Estat i Generalitat. Una reducció de preus que, en principi, té com a data límit el proper 30 de juny.
També hem informat del debat electoral que l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar realitzarà, aquest dissabte, a l'Auditori de Can Fabra, entre els alcaldables que es presentaran a les eleccions d'aquest 22 de maig proper.
Tanquem el nostre apartat de notícies d'avui, parlant de les escoles de Baró de Viver i Pompeu Fabra, que organitzaran durant el mes d'abril, tot un seguit d'activitats per donar a conèixer la cultura catalana.
Entrem en el nostre apartat d'entrevistes, de la mà de la Directora de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra, la senyora Gemma Domingo, per parlar de l'exposició que s'hi està realitzant en aquest centre, sobre els 25 anys de Makinavaja. Tot un clàssic del còmic del nostre país.
Si voleu gaudir d'un bon cap de setmana, acosteu-vos a la Nau Ivanow, hi trobareu tota mena d'exposicions i espectacles. Ens en parla un dels responsables de la Nau Ivanow, en David Marín.
Avui, com cada divendres, posem el nostre toc d'esports, amb el nostre company David Muniente, que ens avança com es presenta la jornada esportiva per aquest cap de setmana.
No podríem tancar un divendres, el nostre programa, sense fer un ampli repàs a la nostra habitual agenda, plena d'actes i activitats. Que passeu un bon cap de setmana! Tornem dilluns.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada