dijous, 17 de març del 2011

Tot Un Poble 17-3-11

Ja som a dijous, avancem cap al cap de setmana i ho fem repassant algunes notícies interessants a destacar del què ha passat aquests darrers dies. Així, hem parlat del túnel del TAV que encara s'està construint i serà una millora per als nostres barris. Hem fet un avanç del què està passant al barri de Navas, respecte als pisos que s'estan construint a la plaça de la Guineu. Alhora que també hem informat de la sessió informativa que, aquest mateix vespre, es farà perquè, els veïns d'aquest barri, coneguin el què hi ha previst que es faci a l'antic espai de les Casernes de Navas. Una notícia important és el que afecta al capellà de la Trinitat Vella, el pare Manel, que serà excomulgat per l'esglèsia, per l'ajut que va prestar a una noia que s'estava dessagnant, amb risc per la seva vida, en un avortament. Parlant de dones, hem parlat del PIAD, el Punt d'Informació i Atenció a les Dones, que es troba a la Trinitat Vella i dels cinc jardins que han estat batejats amb noms de dones. D'altres informacions ens han portat a parlar dels barris del Bon Pastor i del Baró de Viver per tal de fomentar la convivència en aquests dos barris.
Hem conegut, a través d'una entrevista a la senyora Maria Guàrdia, de l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar, del que es va dir a l'últim consell de barri de Sant Andreu.
També hem parlat amb els responsables de la Nau Ivanow per conèixer les darreres activitats que es fan en aquest equipament.
Hem comptat amb la col.laboració dels Mossos d'Esquadra, a l'àrea de servei, en que hem pogut saber els riscos d'internet de cara als joves.
Finalment, hem informat dels actes i activitats d'agenda per avui i els propers dies.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada