dimarts, 22 de març del 2011

Tot Un Poble 22-3-11

Avui hem parlat en bona part del barri del Bon Pastor. Des de la residència que encara està pendent d'obertura. Passant pel Pla de Barri que els manté lligats al barri del Baró de Viver.
La setmana passada es va celebrar un nou Consell de Barri del Bon Pastor i un dels temes que va sortir i del que es continuarà parlant durant força temps, és el de les Cases Barates.
I atenció, perquè aquest diumenge es realitzarà una festa que donarà a conèixer les millores que s'han realitzat arran del Pla de Barris. Es mostrarà una exposició dels projectes portats a terme i s'oferirà una actuació infantil i un aperitiu popular. De tot això, n'hem parlat amb un dels responsables de l'Associació de Veïns del Bon Pastor, el senyor Josep Maria Fando.
A més, per primera vegada, ens hem sortit del què és actualitat, informativament parlant i hem parlat d'animals de companyia amb Miriam Morera.
Finalment, hem fet un repàs a la nostra agenda d'actes i activitats a realitzar als nostres barris, en els propers dies.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada