dijous, 3 de març del 2011

Tot Un Poble 3-3-11

El govern confia a tirar endavant la Trinitat Nova. El secretari d'Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, va assistir ahir a l'acte de lliurement de 19 pisos de protecció oficial que formen part del procés de remodelació del barri de la Trinitat Nova.
Entretant, l'alcaldable Xavier Trias dóna per acabat el creixement urbanístic de la ciutat. L'exemple posat és el barri del Bon Pastor, en que s'ha de potenciar la seva activitat econòmica i serveis, per evitar que es converteixi en un barri dormitori.
També hem informat de la propera visita de l'alcalde, Jordi Hereu, a la Sagrera, per inaugurar la rehabilitació del llac del Parc de la Pegaso.
Pel que fa les entrevistes, avui hem parlat amb el responsable de la comissió de festes de Sant Andreu, Miquel Serrano, que ens ha parlat de com estan coordinant el Carnestoltes que es realitzarà aquest cap de setmana. Avui també hem tingut àrea de servei, de la mà dels Mossos d'Esquadra, en que el Mosso, Jordi Ruiz, ens ha parlat, de cara a la setmana blanca, d'alguns suggeriments per augmentar la nostra seguretat.
Per acabar, com sempre, us hem donat a conèixer alguns dels actes i activitats que es faran els propers dies, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada