divendres, 18 de març del 2011

Tot Un Poble 18-3-11

La gran notícia del dia ha estat l'obertura de portes de la Fabra i Coats que, a partir d'avui, i també demà oferirà tot un seguit d'activitats, per donar-se a conèixer als veïns. També per demà hi ha organitzada una festa de celebració del final de la remodelació de les places d'Orfila i del Comerç. Aquesta gran festa es realitzarà, demà dissabte, durant tot el matí. Comentem totes les activitats que s'hi duran a terme.
Ahir va ser un dia important per al barri de Navas, donat que va haver una sessió informativa sobre els usos que es faran de les Casernes de Navas. D'aquest tema, n'hem parlat amb el president de l'Associació de Veïns del barri de Navas, el senyor Antonio Jerez, que també ens ha comentat el nou plantejament i ús que se'n farà de la plaça de la Guineu.
I a les portes del cap de setmana, hem parlat amb el nostre company, Frederic Muniente, que ens ha ofert l'actualitat esportiva, en un cap de setmana en que el Sant Andreu s'aproparà a terres valencianes, per jugar contra el Gandia. També hem fet un repàs a la resta de disciplines esportives que tenen lloc a Sant Andreu, com ara el bàsquet i el waterpolo.
Què seria un cap de setmana sense activitats? Doncs avui, les hem comentat a fons, perquè conegueu tot el què podeu fer als nostres barris.
Des d'aquest programa i des d'aquest blog, volem donar la benvinguda a la nostra nova tècnica de so, la Maria Aguilar, que d'aquesta manera s'incorpora als informatius d'aquesta casa, després de la marxa del, fins ara, tècnic d'aquest programa, en Xavi Àlvarez. I ja ho saps, si vols estar ben informat, escolta Ràdio Trinitat. Tornem dilluns. Bon cap de setmana a tothom.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada