dimecres, 4 de maig del 2011

Tot Un Poble 4-5-2011

Sant Andreu blinda el seu singular centre històric. Aquesta és una de les notícies amb les que reemprenem el nostre programa, després d'un espai de temps sense poder realitzar la nostra emissió. A més, cal dir que avui acaben les jornades de portes obertes als instituts d'Educació Secundària i Seccions d'Educació Secundària de Sant Andreu. Precisament, parlant de temes d'ensenyament, el 96'8% dels alumnes de P3 tindrà plaça on volia. Dijous a la nit comença la campanya electoral i és, per aquest motiu, que a l'hora de fer balanç, hem d'afegir que Sant Andreu ha aconseguit millores en el transport públic. També Sant Andreu avança en la recuperació d'equipaments. Per a més informació, podeu consultar la nostra web: www.rtv-fm.com.
Avui és dimecres i, per tant, és dia de tertúlia en aquest programa i, com sempre, intentem recollir totes aquelles informacions arribades a la nostra redacció, les darreres hores. Com no podia ser d'altra manera, avui, hem parlat del Barça, després de la victòria d'ahir a la nit, davant el Madrid i també hem fet referència a la recent mort de Bin Laden. Cada dimecres, cadascú opina.
Per acabar, comentem els principals actes i activitats a realitzar en el dia d'avui i en els propers dies, a través de la nostra agenda.

Escolta'l AQUÍ

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada