dimarts, 31 de maig del 2011

Tot Un Poble 31-5-11

La notícia del dia ens porta a parlar del barri del Bon Pastor, donat que ahir es va produïr un incendi que va cremar unes naus buides, on s'emmagatzemava ferralla. Aquest vespre, es farà la 2a assemblea d'indignats de Sant Andreu. I també explicar que aquest vespre, també, es realitzarà una sessió informativa, a la seu del districte, per parlar del Pla de barris que es porta a terme a Baró de Viver-Bon Pastor.
D'altres informacions ens acosten a l'AVE que ha contractat el 50% de l'obra la Sagrera-Sant Andreu.
Està acabant el curs lectiu i ja es prepara el nou curs. És el cas del Taller de Músics que, aviat, ubicarà part de les seves aules a Can Fabra.
I ja s'ha posat en marxa el nou Campus d'estiu de la Unió Esportiva Sant Andreu.
Si abans parlàvem del Bon Pastor, avui hem parlat amb una persona molt relacionada amb el Bon Pastor, com és José Maria Faldo, veí i membre de l'Associació de Veïns del Bon Pastor. Dos temes a tractar: l'incendi produït ahir en algunes naus industrials del barri i, com no podia ser d'altra manera, el Pla de barris del qual se'n parlarà aquesta tarda, a l'Ajuntament de Sant Andreu.
I atenció! perquè, aquesta tarda, continua la Festa Major de la Trinitat Vella i és d'aquest barri que ens ha parlat l'historiador d'aquest programa, en Pau Vinyes, que ens ha explicat, una mica, ens ha fet alguns apunts, de la història de la Trinitat Vella, un gran barri andreuenc.
Posem punt final a aquest programa, amb un repàs a l'agenda d'actes i activitats per als propers dies, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada