divendres, 27 de maig del 2011

Tot Un Poble 27-5-11

Programa especial en tots els sentits. Comencem connectant amb Plaça Catalunya, on hi ha desplaçada la nostra companya Mireia Gutiérrez, en el moment en que s'està intentant desallotjar la plaça, per part dels Mossos, després que el 15 de maig, fos ocupada pels indignats, gent amb idees de progrés de la societat actual. Quelcom d'especial és la Festa Major de la Trinitat Vella que, precisament, comença aquesta tarda i que ens oferirà 9 dies de xerinol.la. És per aquest motiu que, en el programa d'avui, hem parlat amb la professora de flamenc de l'entitat El Perro de Paterna, Erica Galera, que es troba organitzant l'acte de flamenc de demà a la tarda, a la Plaça de la Trinitat. Una altra festa de la que podrem gaudir, aquest cap de setmana, són les Festes de Primavera que realitzarà l'entitat L'Harmonia i ja van 4 anys de Festes. Des de la comissió organitzadora de L'Harmonia, ens ha parlat en Xavi Serrà, dels Diables de Sant Andreu.
Afegim que, després de les eleccions municipals, els partits polítics posen, ara, la seva mirada als districtes.
D'altres informacions ens han acostat al barri de Ciutat Meridiana, on ahir va resultar ferit de bala un home de 71 anys, després d'una corredissa i una batussa entre dues famílies gitanes d'aquest barri.
Dins l'apartat esportiu, aquest cap de setmana, es realitzarà el 25è Trofeig Triangular de Futbol Sala organitzat per l'equip Arrels, del barri de Congrés.
Acabem el nostre repàs esportiu, parlant de la final de Wembley que enfrontarà el Barça amb el Manchester United i que podrà ser vist, als nostres barris, en 3D, a dues sales de cinema.
Posem punt final, amb un repàs a l'agenda d'actes d'aquest cap de setmana.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada