dilluns, 30 de maig del 2011

Tot Un Poble 30-5-11

La desfeta del PSC va per barris. En aquest sentit, cal destacar que CiU ha conquerit el barri de Navas, a Sant Andreu. Un altre element que explica l'ascens de CiU i la devallada socialista és l'increment de l'abstenció, considerable a barris com Torre Baró, Baró de Viver i la Trinitat Nova. A Baró de Viver, en concret, d'un 62,9%. Demà, es realitzarà la segona assemblea del poble de Sant Andreu, on es parlarà de com s'han d'organitzar els nostres barris, davant la mobilització creada el 15M a Plaça Catalunya. També demà, es farà una nova sessió per parlar de com s'està aplicant el Pla de barris a Baró de Viver-Bon Pastor.
En un altre sentit d'esdeveniments, hem d'afegir que s'ha signat un conveni per fomentar l'ocupació a la ciutat.
En el terreny de les entrevistes, avui hem parlat amb el director del Centre Cívic de la Trinitat Vella, en Bartolomé Ramírez, que ens ha comentat les activitats que es duen a terme coincidint amb la Festa Major del nostre barri i quines activitats es realitzaran en un mes de juny, com el que ens arriba, en que la mainada tindrà més temps lliure, un cop acabades les classes.
L'altra intervenció a destacar és la de Pablo Herrera que porta a terme l'activitat cinematogràfica, kdm, adreçada als joves, que ha ampliat el seu termini al 30 de Juny, perquè el jovent pugui aportar, amb més temps, les seves idees.
Com no podia ser d'altra manera, la nostra companya Mireia Gutiérrez, ens ha explicat que s'està fent a Plaça Catalunya i, per acabar, hem fet un repàs a les activitats d'agenda que es fan entre avui i demà.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada