dijous, 12 de maig del 2011

Tot Un Poble 12-5-2011

Tornem a obrir plana informativa amb la notícia de la desarticulació d'un clan familiar que traficava amb droga al barri de Baró de Viver.
Avui, hem volgut parlar del tema que més preocupa darrerament la nostra societat, la retallada a ensenyament i a sanitat.
Pel que fa l'ensenyament, hem parlat amb Dolors Pons, directora de l'escola Comas i Solà, que ens ha ofert la seva visió sobre la situació actual, tant en aquesta escola com a nivell general. La Dolors Pons també ens ha informat sobre la Cursa Atlètica de la Trinitat Vella que es realitzarà aquest diumenge.
Pel que fa al barri del Bon Pastor, a més de comentar que aquest barri es troba de Festa Major, també hem parlat de les seves escoles, que han fet participar els seus alumnes en una audiència pública, on han pogut donar la seva opinió sobre el seu barri i allò que els agrada del seu entorn.
Un programa en que hem parlat d'un projecte molt important i que, fins ara, es creia que s'havia deixat de banda, com l'aprovació del pla de l'antic Canòdrom de la Meridiana. Hem de dir que el Canòdrom es troba al barri del Congrés-Indians.
També hem informat sobre la residència per a gent gran del barri del Bon Pastor que es previst que s'obri en breu.
Aquesta tarda, es realitzarà l'obertura de la nova biblioteca de la Llotja, en la seva seu a Sant Andreu.
Aquest dissabte, es farà la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica a la Sagrera, que serà inaugurada amb un concert del conjunt manresà Gossos.
D'altra banda, ahir es va realitzar un tall de l'Avinguda Meridiana, per protestar contra els retalls a la sanitat i n'hem parlat amb la infermera de l'ambulatori de Sant Andreu, la senyora Maria Angràcia Oliver. Qui també ens ha informat que tornaran a realitzar aquest acte de protesta el proper dimecres a 2/4 de 2 del migdia.
Avui som dijous, i com cada quinze dies, arriba la nostra àrea de servei, amb els Mossos d'Esquadra, que aquesta vegada, ens han parlat del pla internet segura.
Per acabar, com cada dia, us hem ofert la nostra habitual agenda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada