dijous, 26 de maig del 2011

Tot Un Poble 26-5-11

Aquest matí s'han atorgat els Jocs Florals Escolars de Sant Andreu, en la seva edició del 2011. El PSC controlarà el Consell Comarcal del Barcelonès. Demà comença la Festa Major de la Trinitat Vella. Aquest cap de setmana, tornen les Festes de Primavera, de la mà de L'Harmonia. D'altra banda, la Sagrera es troba entre l'esperança i el neguit. I a Sant Andreu, apareixen crítiques al manteniment i el disseny dels parcs infantils andreuencs. Pel que fa al barri de Congrés-Indians, s'estan donant els primers passos per desencallar el projecte del Canòdrom. A la Trinitat Vella, continuen les restriccions de trànsit al carril VAO.
Entrem en plana esportiva, l'Associació Esportiva de Futbol Sala Arrels realitza el 25è Trofeig Triangular de Futbol Sala al barri del Congrés.
Cal dir a l'hora que la final de Wembley s'emetrà en 3D a dues sales de Sant Andreu.
Continuant parlant d'esports, avui a l'apartat d'entrevistes hem parlat amb el director de la Fundació Esport Escolar BCN, el senyor José Luís Velasco, que ens ha comentat les activitats que s'estan portant a terme dins el 3r Estiu Fantàstic, un conjunt d'activitats esportives que es realitzen a l'estiu per als més petits i que, enguany, inclourà la participació oberta als nens i nenes de la Trinitat Vella.
Avui, com cada dijous, hem obert àrea de servei, amb la col.laboració dels Mossos d'Esquadra de Sant Andreu, que ens han parlat del grup de policia de proximitat, la que trobem als nostres barris.
Per acabar, com sempre, us oferim alguns dels actes en els que podeu participar, aquests dies, englobats dins la nostra agenda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada