dijous, 28 d’abril del 2011

Tot Un Poble 28-4-11

Avui us hem informat de la visita que realitzarà, aquesta tarda, l'alcalde Hereu, al barri de la Trinitat Vella. A l'hora, també us hem explicat els equipaments que han estat recuperats, en aquesta legislatura, a Sant Andreu, les obres de l'AVE, la recuperació de la plaça de les Havaneres, així com el retard que està patint la residència del barri del Bon Pastor. Els veïns de Sant Andreu tornen a engegar el projecte "Persones grans, grans persones" i és per aquest motiu que hem parlat amb el president de la FATEC, que és la federació d'associacions d'entitats relacionades amb les persones de la tercera edat. D'altres temes, ens han portat a parlar de l'homenatge que es farà avui a Josep Maria Vidal, responsable del Fica't al saT! que a partir d'avui, inicia la seva 8a edició.
Un dia, com el d'avui, en que continuant amb els sopars-col.loqui que es fa amb els alcaldables de la ciutat i que participaran a les properes eleccions municipals, comptarà amb l'assistència de Jordi Portabella, per ERC. Aquestes i d'altres informacions han estat comentades avui en aquest programa.
Avui també hem comptat amb l'oficina de relació amb la comunitat dels Mossos d'Esquadra de Sant Andreu, que ens han donat alguns consells de seguretat per a empreses, arran de l'actual robatori que s'està fent de cablejat i metalls, com ara el coure.
Hem acabat el programa amb la nostra habitual agenda d'activitats per avui i els propers dies.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada