dimarts, 10 de maig del 2011

Tot Un Poble 10-5-2011

Avui, al Centre Cívic de la Trinitat Vella, a partir de les 8 del vespre, hi haurà un acte electoral, a càrrec d'Arancha González, veïna del barri i membre de la candidatura de l'alcaldable Jordi Hereu, que planteja construir més habitatges protegits a la Trinitat Vella. També hem pogut parlar amb l'associació d'Amputats Sant Jordi, que acaba de presentar un informe sobre l'accessibilitat de persones discapacitades a les escoles. Una altra notícia del dia ha estat la lluita que els veïns de la Sagrera porten a terme, des de fa temps, perquè la Meridiana no sigui una autopista urbana. D'altres informacions ens han portat a parlar de les crítiques rebudes pel manteniment i el disseny dels parcs infantils andreuencs. També hem conegut les escoles bressol que es posaran en marxa de cara al curs vinent. A l'apartat cultural, hem de dir que s'ha publicat un llibre sobre la tradició de fer puntes a Sant Andreu, l'inici del càsting de kdm a l'Espai Jove Garcilaso i per acabar, dins la plana esportiva, hem tractat de la manca de possibilitats del Sant Andreu, a l'hora d'accedir a la promoció d'ascens.
En l'apartat d'entrevistes, hem comptat amb la presència telefònica de Mireia Garrido, membre de l'entitat Amputats Sant Jordi, que ens ha parlat de l'informe que acaben de publicar per denunciar la manca d'accessibilitat de persones amb discapacitat a les escoles.
També hem parlat amb el senyor José Maria Fanlo, membre de l'Associació de Veïns del barri del Bon Pastor, que ahir va assistir a la presentació del llibre Can Sala: l'origen industrial del Bon Pastor, a la Biblioteca d'aquest barri. Un barri que, ara, es troba, precisament, de Festa Major.
Hem finalitzat el nostre programa, amb un repàs a la nostra habitual agenda d'activitats als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada