divendres, 6 de maig del 2011

Tot Un Poble 6-5-11

Comencem programa amb una gran notícia, per fi s'ha desbloquejat el tancament que patia la residència del barri del Bon Pastor. El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Claries, ha anunciat que la residència per a gent gran del barri del Bon Pastor s'obrirà en breu. Una altra informació, ens parla dels semàfors a l'entrada de la Meridiana, que ja estan operatius.
Pel que fa a política, destaquem que aquesta nit, el candidat per ICV, Ricard Gomà, oferirà la seva visió social i cultural de la vida al barri de la Sagrera, en l'únic sopar-col.loqui que s'organitza en campanya a la Nau Ivanow.
Avui, també hem volgut conèixer en quina situació es troba el barri de la Trinitat Vella, en l'inici de la campanya electoral per les municipals. Pel que fa Sant Andreu, hem informat que recuperarà enguany la plaça de les Havaneres.
Finalitzem els titulars a dia d'avui, parlant de les Festes de primavera que van començar ahir, a la Sagrera i que ens acompanyarà aquest cap de setmana.
Aprofitant que s'acosta el cap de setmana, avui, en l'apartat d'entrevistes, hem parlat amb una biòloga, per saber més coses de la vida dels gats i és que cal tenir compte dels nostres animals de companyia.
Acabem, com sempre, fent un repàs als actes i activitats de les quals en podrem gaudir aquest cap de setmana.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada