dimecres, 25 de maig del 2011

Tot Un Poble 25-5-11

Comencem programa especulant qui podria ser el nou regidor de Districte de Sant Andreu. Ahir, Sant Andreu va realitzar una assemblea per recolzar l'acampada que s'està fent a Plaça Catalunya. Mentre els empleats de la sanitat i usuaris de l'ambulatori de Sant Andreu surten al carrer a manifestar el seu descontentament amb el què passa, aquests dies, a la nostra societat. Una altra insatisfacció es troba en l'ensenyament que, també, esperen retallades.
Obrim plana cultural. Demà, s'atorguen els Jocs Florals Escolars de Sant Andreu. La Festa Major de la Trinitat Vella es posa en marxa aquest divendres. Les biblioteques de Sant Andreu ja disposen del seu canal Youtube.
I en el terreny esportiu. Ja pots apuntar-te al Campus d'estiu de la Unió Esportiva Sant Andreu i comencen a barallar-se dies de quan es farà la presentació del nou entrenador del Sant Andreu, ara que ja es coneix el seu nom: Piti Belmonte.
Avui és dimecres, i per tant, tenim tertúlia. Els nostres contertulians, com sempre, Gauden Sastre, Mireia Gutiérrez i Joan Francesc Albarracín.
Posem punt final al programa amb la nostra habitual agenda d'actes i activitats a realitzar en els propers dies.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada