dimecres, 1 de juny del 2011

Tot Un Poble 1-6-11

Ahir es va celebrar la segona assemblea del poble de Sant Andreu. En parlem en forma de notícia, en aquest programa. També, de la inversió que es farà en la Línia9 del metro, que enguany s'ha reduït dos terços respecte al 2010.
Més informacions ens porten a parlar d'una parada de llibres que s'ha posat al mercat de Sant Andreu, per recaptar fons per a projectes solidaris. Tot això, en una setmana de Festa Major a la Trinitat Vella i que, s'aprofitarà per realitzar la 16a Festa del Comerç al Carrer del Districte de Sant Andreu, a càrrec de les diferents associacions de comerciants dels nostres barris. També hi hem volgut donar un punt infantil a la informació d'avui, i hem parlat d'Els Patufets de Navas, que serà el nom de la nova escola bressol que al febrer del 2012, s'obrirà en aquest barri andreuenc. I dels més petits als més grans, perquè s'està portant a terme el projecte "Persones grans, grans persones". Pel que fa a la cultura, hem dit que, aquest cap de setmana, es farà un BonViver de Teatre, un programa de diferents obres teatrals del que podran gaudir els veïns del Bon Pastor i de Baró de Viver. Plana esportiva, aquest cap de setmana, arriba el 32è Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona de Natació, al Club Natació Sant Andreu. I per posar punt final als nostres titulars, recomanar-vos que, a partir de dilluns i fins divendres, Can Fabra acollirà la 4a Setmana de les Persones amb Malalties Neuromusculars.
Avui és dimecres, i com cada dimecres, arriba el moment de la tertúlia setmanal, amb Gauden Sastre, Mireia Gutiérrez i Joan Francesc Albarracín. Una tertúlia que, avui, hem obert amb la subhasta il.legal de feines i hem acabat parlant de la Festa Major.
Punt final, com sempre, amb el recull d'actes i activitats per als propers dies.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada