dimecres, 13 d’abril del 2011

Tot Un Poble 13-4-11

Després del descans en el programa d'ahir, ja tornem a ser aquí amb tots vosaltres, per oferir-vos les darreres informacions arribades a la nostra redacció, respecte als nostres barris. En primer lloc, parlem de l'alcaldable Trias que vol repensar el pla per transformar la Sagrera. Mentre els veïns d'aquest barri, lluiten perquè la Meridiana no sigui una autopista urbana.
Avui és dimecres i la Nau Ivanow rebrà la visita d'Alberto Fernández Díaz, candidat pel PP a les properes eleccions municipals, continuant amb el cicle de sopars-col.loquis que cada dimecres es realitza en aquest espai escènic.
Per altra banda, cal dir que els malalts mentals del nostre barri, fan servir l'activitat física com a teràpia.
També cal dir que les activitats de Sant Jordi, comencen a fer-se als nostres diferents barris. Avançant-se a aquesta diada.
També es prepara el Concurs d'Arts Visuals Miquel Casablancas, corresponent a l'edició del 2011.
I els veïns de Sant Andreu tornen a engegar el projecte "Persones grans, grans persones·, per treballar envers el sector de gent de la 3a edat.
Viatgem cap al barri del Bon Pastor, i és que aquest diumenge, el Centre Esportiu Municipal serà batejat amb el nom de Valentí Chavarria.
Una notícia que ha copsat la nostra atenció és que el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC)ha iniciat una actuació contra Antena3 per mostrar dos drogaddictes de la Trinitat.
Com cada dimecres, encetem la nostra habitual tertúlia, amb Gauden Sastre i Joan Francesc Albarracín, que avui ens han fet reflexionar sobre les darreres retallades realitzades pel Govern de la Generalitat, en matèria d'ensenyament i sanitat.
Com no podria ser d'altra manera, tanquem programa parlant de les últimes activitats i actes que es faran avui als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada