divendres, 8 d’abril del 2011

Tot Un Poble 8-4-11

Últim dia de la setmana. Avui fem un programa especial de gairebé dues hores en que, entre d'altres temes, hem parlat dels Mossos d'Esquadra que deixen clar a les bandes que només actuaran contra elles quan cometin una activitat il.licita. I si som a divendres, hem de parlar del cap de setmana, en què arriba el BuenPass Jam Festival, en la seva edició del 2011. L'Associació de Veïns de la Sagrera, per altra banda,continua la seva lluita perquè la Meridiana no continui sent una autopista urbana. I de la Sagrera anem al barri del Congrés-Indians, on avui es presenta el video del barri. Després, passem a Sant Andreu, per trobar el Centre Cultural Can Fabra, perquè avui és l'últim dia de l'exposició "25 anys de Makinavaja". Ara, anem al Bon Pastor, on es posa en marxa la seva escola de bàsquet.
Un programa, el d'avui, en que també hem tractat de la Festa de la Filosofia que, demà, dissabte, acaba als diferents barris de Sant Andreu. I a la Sagrera es realitza la primera edició del B/Art Conference.
Pel que fa les entrevistes, avui hem parlat amb els responsables del Sant Andreu Decideix, la consulta popular sobre la independència que també es realitzarà a la Trinitat Vella. En concret, a la Plaça de la Trinitat, amb una festa per a tothom. La Rosa Bayà i en Josep Jordà, organitzadors, ens en parlen d'aquesta consulta.
També hem connectat amb la nostra companya, Mireia Gutiérrez, que ens ha acostat a la Primera Exposició del Centre d'Art comunitari organitzat per la Fundació Trinijove, a l'espai Antoni Miró Peris. La primera sortida i exposició realitzada per aquests joves amb risc d'exclusió social, fora del seu espai habitual, a la Casa de les Aigües. La Mireia Gutiérrez ens en fa un extens reportatge sobre aquesta exposició.
Avui, hem realitzat un programa especial i després hem anat a la B/Art Conference, on ens han explicat com es realitzarà aquest espai multidisciplinar, aquest dissabte.
No podia pas faltar la nostra connexió amb els nostres companys d'esports, en concret, amb en Frederic Muniente, que ens ha parlat de com es preparen els nostres equips de Sant Andreu, per aquest cap de setmana.
I per últim, hem tornat, com sempre, a realitzar un repàs a l'agenda d'actes i activitats a realitzar aquest cap de setmana.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada